Een auto-ongeval gehad? Wat nu?

Wat gebeurt er als ik een auto-ongeval heb? Wie gaat de schade aan mijn wagen betalen? Wat indien ik niet meer kan gaan werken ingevolge fysieke ongeschiktheid?

Wanneer u betrokken bent bij een auto-ongeval ontstaan er veel vragen. Indien u gewond raakt bij een verkeersongeluk dan dient de verzekeraar van de tegenpartij uw dokters- en hospitalisatiekosten terug te betalen. Maar bent u in fout, dan dient u zelf in te staan voor heel wat kosten. U kan zich eventueel wel richten tot andere verzekeringen zoals een bijstandsverzekering, bestuurdersverzekering, hospitalisatieverzekering of arbeidsongevallenverzekering.

Indien u letsels opliep door het verkeersongeval kan de bestuurdersverzekering u voorzien van een dagelijkse vergoeding. Gebeurde het ongeval tijdens de werkuren? Dan kan u een schadevergoeding eisen bij de verzekeraar van uw werkgever.

Heeft u recent een ongeval meegemaakt en dus nood aan gepast advies?
Heeft u een polis rechtsbijstand? Dan heeft u recht op gratis advies en bijstand van een advocaat naar keuze!

Neem contact met ons op!

LIGO Advocaten, uw zaak – onze drijfveer!

Contacteer ons tijdig, wij adviseren u!