EXPERTISEDOMEINEN

Onze advocaten staan voor u klaar om u te helpen, adviseren en begeleiden in alle aangelegenheden die te maken hebben met uw vermogen of uw familiale situatie.

lees meer

Het ondernemerschap brengt juridische uitdagingen met zich mee. Met de begeleiding en het advies van onze advocaten gaat u in alle gemoedsrust die uitdagingen aan.

lees meer

LIGO Advocaten vertegenwoordigt uw rechten en geeft u juridisch advies bij alle overeenkomsten die u als particulier, bedrijf of ondernemer afsluit, en bij bouwgeschillen en expertises.

lees meer

Onze advocaat-bemiddelaars helpen u om een breedgedragen oplossing te vinden in conflictueuze familiale of professionele relaties of situaties waarin de communicatie verstoord is.

lees meer

Onbetaalde facturen kunnen de gezondheid en goede werking van uw onderneming in gevaar brengen. LIGO Advocaten is uw partner om openstaande facturen snel en met succes te innen.

lees meer

U kunt vertrouwen op de expertise en ervaring van onze betrokken advocaten om u te ondersteunen in alle zaken die handelen over verkeer en/of aansprakelijkheid.

lees meer

Wilt u meer weten over onze expertisedomeinen?

Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak. We ontvangen u graag in ons kantoor in Beringen of Tessenderlo.

contacteer ons