Bemiddeling: win-win in moeilijke tijden

Heeft u al enige tijd een conflict met iemand maar wilt u geen advocaat  die het ‘heft’ in handen neemt?
Dan hebben wij binnen LIGO-advocaten voor u de ideale oplossing: BEMIDDELING.

Bemiddeling is een waardevol en volwaardig alternatief voor de traditionele methode van conflictbehandeling via de rechtbank. Het is een proces waarbij een neutrale en onafhankelijke persoon twee of meerdere mensen begeleidt in de beslissingen over het conflict.
Het grote voordeel bij bemiddeling is dat jullie als partijen zelf de oplossing in eigen handen hebben. Een akkoord dat via bemiddeling wordt bereikt, is namelijk het resultaat van een samenwerking en dialoog tussen jullie als partijen. Een bemiddeling kiezen is kiezen voor een “win-win”, rekening houdend met ieders belangen.

Wanneer de partijen samen een akkoord hebben bereikt, kan  het akkoord gehomologeerd worden door de rechtbank waardoor u als partij dus eigenlijk zelf uw vonnis maakt.

Bent u op zoek naar een erkend bemiddelaar voor de oplossing van uw conflict of wilt u gewoon meer informatie omtrent bemiddeling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres en dit zowel in familiale zaken als in burgerlijke en handelszaken.

Als erkend bemiddelaar bent u bij ons op het juiste adres!

LIGO Advocaten, uw zaak – onze drijfveer!

Contacteer ons tijdig, wij adviseren u!